Deltagare från Utvecklingsresan våren 2016.

Utvecklingsresor

Till dig som upplever att du vill utveckla någon relation – kanske till en delägare, partner, syskon, förälder, barndomsvän eller någon annan.

Vi erbjuder, att i en lugn avkopplande miljö, utveckla er relation i den riktning ni vill. Vi använder SDI (Strength Deployment Inventory) som ett hjälpmedel. SDI är en kartläggning som visar på egna styrkor, drivkrafter och vad som händer vid konflikt/stress samt hur dessa påverkar relationen med andra.

Följ med till Vence i Frankrike, beläget i det vackra Provence. Här bor vi på det lilla hotellet Miramar med en fantastisk utsikt över bergen och medelhavet.

Avsätt fyra dagar (inklusive egen restid) för att komma varandra närmare med hjälp av vår handledning. Ni kan även lägga till några dagar för att besöka en vingård, spela golf, strosa i de vackra gränderna i Vence, besöka i Nice eller bara njuta vid poolen.

Kommande resor efter intresse.
Kartläggning, teori, grupp- och parsamtal:

Dag 1: 09.00–13.00 16.00-19.00
Dag 2: 09.00–12.00
Parhandledning en av nedanstående tider:
Dag 2 eller 3: 2 timmar/par

Pris/pers: 12.700 (ex moms)
Då inkluderas: Handledningen, SDI-materialet, kompletterande material, konferens, boende i dubbelrum tre nätter, och frukost tre mornar.

Resan ordnar du själv. Norweigan, Ryan Air och andra bolag flyger direkt till Nice. Därifrån tar det 20 min med taxi till Vence.

Vill du/ni veta mer hör gärna av dig/er till oss.